Pravno obvestilo in splošni pogoji

I. PRAVNO OBVESTILO

To spletno mesto (v nadaljevanju spletno mesto) upravlja Essilor d.o.o. (v nadaljevanju Essilor), podjetje, registrirano v Zagrebška cesta 22, 2000 Maribor], registrirano pri Okrožno sodišče Maribor registrirano z matično številko 5616212000 s sedežem na naslovu Zagrebška cesta 22, 2000 Maribor. Tel: 02 22 83 620.

II. POGOJI UPORABE

Za dostop do spletnega mesta in uporabo njegove vsebine veljajo spodaj navedeni pogoji. Z dostopom do spletnega mesta se šteje, da je obiskovalec nepreklicno sprejel te pogoje uporabe in se strinjal, da jih bo spoštoval. Če obiskovalec teh pogojev ne sprejme, je njegova edina možnost prekinitev uporabe spletnega mesta.

To spletno mesto in vsi materiali, besedilo, koda, vsebina, programska oprema, grafike, fotografije, ilustracije, umetniška dela, formati, datoteke, naprave in povezave, ki jih vsebuje ali so nanje povezane (skupaj «Vsebina»), so zaščiteni z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami in drugimi pravicami intelektualne lastnine, ki jih ima Essilor v lasti ali ima zanje licenco.

Vsakdo, ki dostopa do te spletne strani, si lahko ogleda kateri koli njen del za zasebno in osebno uporabo. Vsebine pa ni dovoljeno uporabljati ali reproducirati (v celoti ali delno) za kakršen koli drug namen, vključno z, brez omejitev, na ali v povezavi s katerim koli drugim spletnim mestom ali publikacijo ali za neposreden komercialni dobiček.

V skladu s spodnjimi pogoji Essilor sprejme ukrepe za zagotovitev, da so informacije, do katerih dostopate prek spletnega mesta, točne in ažurne, vendar ne more zagotoviti nobenega jamstva glede točnosti, pravočasnosti ali popolnosti kakršnih koli informacij ali gradiva, ki so na njem. Essilor si pridržuje pravico, da kadar koli popravi vsebino spletnega mesta brez predhodnega obvestila in brez odgovornosti.

Essilor ne more biti odgovoren za:

  • Vsako netočnost ali opustitev informacij ali gradiv, ki jih na spletnem mestu ponuja tretja oseba;
  • Vsako nezmožnost dostopa do spletnega mesta zaradi kakršnega koli dejanja ali dejanja tretje osebe.

Obiskovalec potrjuje, da lahko Essilor kadar koli prekine dostop do spletnega mesta zaradi vzdrževanja, varnosti ali katerega koli drugega tehničnega razloga. Essilor ne bo odgovoren, če spletno mesto iz kakršnega koli razloga ni na voljo kadar koli ali v katerem koli obdobju.

Hipertekstne povezave do spletnega mesta (razen drugih spletnih mest, ki jih upravlja Essilor) se lahko vključijo samo s predhodnim pisnim soglasjem Essilorja, ki ga je mogoče kadar koli zadržati. Essilor ni odgovoren za vsebino takšnih strani.

Essilor obiskovalce obvešča, da se lahko ti splošni pogoji kadar koli spremenijo. Takoj ko so prikazani na spletu, se šteje, da je vsak obiskovalec, ki dostopa do spletnega mesta, sprejel te spremembe brez omejitev. Obiskovalec je torej odgovoren, da pred brskanjem po spletnem mestu prebere te pogoje.

Virtualni preizkus, FittingBox

Pri uporabi virtualnega preizkusa (VTO) Essilor International zahteva, da aktivirate kamero naprave. S klikom na "Dovoli" se strinjate, da aktivirate kamero vaše naprave, da boste v celoti izkusili orodje. Upoštevajte, da Essilor International ali ponudnik storitev FittingBox pri uporabi VTO ne zbirajo ali obdelujejo osebnih, zdravstvenih ali biometričnih podatkov. Slike ali video posnetki se ne shranjujejo.