INOVACIJA

Prava inovacija je samo tista, ki jo zaznate in odobrite uporabniki

 

LIVEOPTICS

Naš inovacijski proces navdihujete vi in vaše življenje. Lahko so videti podobna, vendar niso vsa stekla enaka. Essilor stekla so sistematično razvita ter preizkušena in potrjena s strani uporabnikov, kot ste vi. Ker želimo ustvarjati samo inovacije, ki imajo za vas dodano vrednost, podjetje Essilor® v središče procesa inoviranja postavlja uporabnika. Vaša odobritev je tista, ki zares šteje.

NAVDIHNJENI Z VAŠIM ŽIVLJENJEM

80 % informacij, ki jih prejmete, dobite s pomočjo vaših oči in 40 % vaših možganskih aktivnosti je posvečenih vidu. Zato so visokokakovostna stekla tako pomembna in zato si Essilor nenehno prizadeva obravnavati vse kompleksne vidike vida. Ker ne živite v laboratoriju, Essilor sodeluje z ljudmi, da bi preučil njihove vizualne navade ter da lahko preizkusijo naše izdelke v resničnih življenjskih situacijah. V naših laboratorijih HouseLab ™ in CarLab ™ izvajamo širok spekter testov za opazovanje in beleženje hoje, vožnje, celo kuhanja in interakcije z zasloni v vsakodnevnih dejanskih situacijah.

Vsakodnevne dejanske situacije.

USTVARJENO Z NAPREDNIMI TEHNOLOGIJAMI

Naši raziskovalci zberejo vaše fiziološke biometrične in vedenjske podatke; na ta način izrišejo specifikacije, ki so skladne z vizualnimi in posturalnimi potrebami vsake osebe. To se izvaja na več senzorični način s pomočjo digitalnih tehnik, kot so 3D virtualna realnost in simulacije.

Inovacija

ŽELIMO, DA POZABITE NA NAS

Pred lansiranjem najnovejših inovacij naših stekel se opravijo preizkusi, ali njihove značilnosti zadoščajo vašim potrebam, pričakovanjem in življenjskemu slogu. Ker lahko je edini dokaz učinkovitosti potrdijo uporabniki sami, Essilor že od leta 2004 izvaja sistematične preizkuse za vodilne blagovne znamke Varilux, Crizal in Xperio®.

Varilux, Crizal in Xperio®

 

POPOLNA PALETA REŠITEV, NAMENJENIH POTREBAM VSAKEGA POSAMEZNIKA

14,185 ljudi

je Essilor leče testiralo in ocenilo v realnih življenjskih razmerah

18,981 ljudi

je testiralo spektakularna Essilorjeva stekla

312 raziskav

je bilo opravljenih na Essilorjevih steklih, ki so jih uporabljali potrošniki

Varilux

Varilux

Popravi svoj vid

Varilux so večžariščna stekla. To pomeni, da lahko za razliko od enožariščnih stekel udobno vidite na blizu, na daleč in povsod vmes. Za uporabnike, starejše od 45 let.

Eyezen

Eyezen

Popravi svoj vid

Enožariščna korektivna stekla. Pomagajo razbremeniti oči po dolgotrajni uporabi zaslona - uživajte v povezanem življenju brez utrujenih oči.

Streetlife

Streetlife

Popravi svoj vid

Večžariščna stekla, posebej zasnovana za vožnjo. Izkusite večje vidno polje, da boste lahko predvideli, kaj se dogaja na cesti.

Eye Protect System

Eye Protect System

Zaščitite svoj vid

S sistemom za zaščito oči vaša stekla zagotavljajo vsakodnevno zaščito pred UV žarki in filtriranje modro-vijolične svetlobe.

Transitions

Transitions

Zaščitite svoj vid

Transitions Light inteligentns stekla se samodejno prilagajajo spreminjajočim se svetlobnim razmeram za optimalno udobje vašega vida in popoln stil. Poleg tega pomagajo zaščititi pred škodljivo UV in filtrirajo modro-vijolično svetlobo v zaprtih prostorih in na prostem. Ne glede na to, ali želite očala za vsakodnevno uporabo, posebna očala za vožnjo ali moderen modni par, ki bo poudaril vaš stil, obstaja rešitev za vsakogar.

Xperio

Xperio

Zaščitite svoj vid

Z rešitvami zaščite pred soncem imajo vaša stekla najboljšo UV zaščito, ko preživljate čas zunaj. Na voljo so v številnih barvnih odtenkih, polariziranih in zrcalnih tehnologijah.

Crizal

Crizal

Izboljšajte jasnost

Izberite Crizal za izboljšanje vaših stekel. S to rešitvijo izboljšate ostrino vida in zaščitite vaše oči pred motečimi dejavniki.

Optifog

Optifog

Izboljšajte jasnost

Tudi v ekstremnih pogojih ohranite očala brez zarositve.

Izberite Essilor stekla pri našem partnerskem optiku.

POIŠČITE OPTIKA