Preskoči ukaz traka
Preskoči na glavno vsebino
XPERIO SONČNA STEKLA
 

OBČUTITE VSO LEPOTO SONCA


XPERIO SONČNA STEKLA vam nudijo resnično zaznavo barv, brez bleščanja in škodljivih UV žarkov.

XPERIO GIRL BLUE FLASH MIRROR.png


XPERIO GIRL POLARIZED EMERALD BLUE GRADIENT 2.png

Ne glede na vaš poklic, leta, različne priložnosti ali del dneva je vid eden od najpomembnejših čutov. Videti dobro pomeni živeti dobro. Več kot 80 % zunanjih informacij sprejemamo s pomočjo vida.

Oko vsakega posameznika je drugačno, tako kot prstni odtis ali življenjski slog. Zato obstajajo številne različne rešitve za zagotavljanje dobrega vida v vseh situacijah in ob različnih priložnostih, ne glede na to, ali so stekla z dioptrijo ali brez.

Očala ne popravljajo le dioptrije, temveč ščitijo oči pred škodljivo svetlobo ter zagotavljajo bolj udoben in jasen vid ob različnih priložnostih in vremenskih razmerah. Podjetje Essilor kot vodilni proizvajalec stekel že od leta 1984 izdeluje najkakovostnejše rešitve. Najsodobnejše tehnologije, metode in inovacije so v središču Essilor-jeve strategije, ki prinaša najbolj izpopolnjene rešitve za dober vid.


Mail potpis_SLO.jpg
Vsako steklo iz Essilor-ja združuje več tehnologij, ki se prilagajajo vsakemu posamezniku glede na njegove potrebe. Obstajajo različne vrste in obdelave stekel za različna stanja in različne okoliščine uporabe.
Essilor-mail-potpis-final-SLO.gif* Napaka pri branju RSS podatkov.
$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS feeds
Printanje
Tiskanje
Pošlji
Pošljite prijatelju
ZmanjšanjeNaraščanje
Velikost teksta