PREPRIČANI SMO, DA STA PRAVILNA KOREKCIJA IN PREVENTIVA KLJUČ DO DOBREGA VIDA

Raziskujte naša stekla

 

Naše poslanstvo je kakovostnejše življenje zaradi boljšega vida 

To dosegamo z ustvarjanjem inovativnih stekel, prilagojenih vsakemu posamezniku glede na njegove potrebe in življenjski slog. 

Motivacijo najdemo v tem, da je dober vid ključen za dobro počutje in kakovost življenja. Dober vid nam omogoča, da se učimo, delamo in sodelujemo z vsem, kar nas obdaja. 

Vsi si zaslužijo dober vid. 

Naša stekla so zasnovana v Franciji ter se prodajajo po vsem svetu. 

INOVACIJA 

Naša stekla so sistematično razvita, preizkušena in ocenjena s strani nosilcev očal, kot ste vi, ker je naš cilj ustvariti inovacije, ki vam služijo. Vaše zadovoljstvo je resnična potrditev naših prizadevanj. 

Ob spremljanju socioloških trendov, kot je staranje prebivalstva, zaradi katerega vedno več ljudi potrebuje popravek vida, ter glede na nove navade uporabnikov se trudimo odzvati na izzive, ki jih te spremembe prinašajo za vid in zdravje oči. 

Vaše zadovoljstvo je resnična potrditev naših prizadevanj.

TRAJNOSTNOST 

Verjamemo v pravično in trajnostno prihodnost, v kateri je vsaki osebi na voljo primarna oskrba vida. Naš cilj je izkoreniniti ali čim bolj zmanjšati slab vid. 

Družba od leta 2013 posebno pozornost namenja 2,5 milijardam ljudi, ki nimajo korigiranega vida, ne glede na to, ali je razlog slab dostop do obiska strokovne osebe, ali pa se ne zavedajo, da korekcijo sploh potrebujejo. 

Naši cilji trajnosti segajo daleč onkraj vključenosti podjetja in programa. Vedno poskušamo optimizirati naš vpliv na okolje in vzpostaviti dialog z našimi številnimi partnerji, da podpremo etične poslovne odnose. 

Verjamemo v pravično in trajnostno prihodnost.

NAŠI PARTNERJI 

Nenehno sodelujemo z nekaterimi najbolj uglednimi strokovnjaki za optiko, ki opravljajo napredne preglede oči in zagotavljajo vodilne storitve v stroki. 

Nenehno sodelujemo z nekaterimi najbolj uglednimi strokovnjaki za optiko.

 

KOMPLETEN NABOR REŠITEV ZA VID, PRILAGOJEN VSAKEMU POSAMEZNIKU 

Vsako naše steklo združuje več dopolnjujočih se tehnologij, ki popravljajo vaš vid, varujejo oči in vam zagotavljajo potrebno jasnost vida. 

Varilux

Varilux

Popravi svoj vid

Varilux so večžariščna stekla. To pomeni, da lahko za razliko od enožariščnih stekel udobno vidite na blizu, na daleč in povsod vmes. Za uporabnike, starejše od 45 let.

Eyezen

Eyezen

Popravi svoj vid

Enožariščna korektivna stekla. Pomagajo razbremeniti oči po dolgotrajni uporabi zaslona - uživajte v povezanem življenju brez utrujenih oči.

Streetlife

Streetlife

Popravi svoj vid

Večžariščna stekla, posebej zasnovana za vožnjo. Izkusite večje vidno polje, da boste lahko predvideli, kaj se dogaja na cesti.

Eye Protect System

Eye Protect System

Zaščitite svoj vid

S sistemom za zaščito oči vaša stekla zagotavljajo vsakodnevno zaščito pred UV žarki in filtriranje modro-vijolične svetlobe.

Transitions

Transitions

Zaščitite svoj vid

Transitions Light inteligentns stekla se samodejno prilagajajo spreminjajočim se svetlobnim razmeram za optimalno udobje vašega vida in popoln stil. Poleg tega pomagajo zaščititi pred škodljivo UV in filtrirajo modro-vijolično svetlobo v zaprtih prostorih in na prostem. Ne glede na to, ali želite očala za vsakodnevno uporabo, posebna očala za vožnjo ali moderen modni par, ki bo poudaril vaš stil, obstaja rešitev za vsakogar.

Xperio

Xperio

Zaščitite svoj vid

Z rešitvami zaščite pred soncem imajo vaša stekla najboljšo UV zaščito, ko preživljate čas zunaj. Na voljo so v številnih barvnih odtenkih, polariziranih in zrcalnih tehnologijah.

Crizal

Crizal

Izboljšajte jasnost

Izberite Crizal za izboljšanje vaših stekel. S to rešitvijo izboljšate ostrino vida in zaščitite vaše oči pred motečimi dejavniki.

Optifog

Optifog

Izboljšajte jasnost

Tudi v ekstremnih pogojih ohranite očala brez zarositve.

Izberite Essilor stekla pri našem partnerskem optiku.

POIŠČITE OPTIKA