Stekla Essilor

Popravi svoj vid

Zagotovite si najboljši dizajn korekcijskih stekel, ki ustreza vašim potrebam.

Popravite svoj vid

Izberite dizajn korektivnega stekla. Vprašajte svojega optika za Essilor kartico avtentičnosti.

Varilux

Varilux so večžariščna stekla. To pomeni, da lahko za razliko od enožariščnih stekel udobno vidite na blizu, na daleč in povsod vmes. Za uporabnike, starejše od 45 let.

Eyezen

Enožariščna korektivna stekla. Pomagajo razbremeniti oči po dolgotrajni uporabi zaslona - uživajte v povezanem življenju brez utrujenih oči.

Streetlife

Večžariščna stekla, posebej zasnovana za vožnjo. Izkusite večje vidno polje, da boste lahko predvideli, kaj se dogaja na cesti.

Zaščitite zdravje oči

Združite zaščitno tehnologijo z dizajnom stekel in tako podprite zdravje vaših oči.

Transitions

Transitions Light inteligentns stekla se samodejno prilagajajo spreminjajočim se svetlobnim razmeram za optimalno udobje vašega vida in popoln stil. Poleg tega pomagajo zaščititi pred škodljivo UV in filtrirajo modro-vijolično svetlobo v zaprtih prostorih in na prostem. Ne glede na to, ali želite očala za vsakodnevno uporabo, posebna očala za vožnjo ali moderen modni par, ki bo poudaril vaš stil, obstaja rešitev za vsakogar.

Xperio

Z rešitvami zaščite pred soncem imajo vaša stekla najboljšo UV zaščito, ko preživljate čas zunaj. Na voljo so v številnih barvnih odtenkih, polariziranih in zrcalnih tehnologijah.

Izboljšajte svoja stekla

Povečajte vzdržljivost stekel in izboljšajte jasnost vida.

Crizal

Izberite Crizal za izboljšanje vaših stekel. S to rešitvijo izboljšate ostrino vida in zaščitite vaše oči pred motečimi dejavniki.