Stekla Essilor

Popravi svoj vid

Zagotovite si najboljši dizajn korekcijskih stekel, ki ustreza vašim potrebam.

Popravite svoj vid

Izberite dizajn korektivnega stekla.

Varilux

Varilux so večžariščna stekla. To pomeni, da lahko za razliko od enožariščnih stekel udobno vidite na blizu, na daleč in povsod vmes. Za uporabnike, starejše od 45 let.

Eyezen

Enožariščna korektivna stekla. Pomagajo razbremeniti oči po dolgotrajni uporabi zaslona - uživajte v povezanem življenju brez utrujenih oči.

EyeDrive

Večžariščna stekla, posebej zasnovana za vožnjo. Izkusite večje vidno polje, da boste lahko predvideli, kaj se dogaja na cesti.

Zaščitite zdravje oči

Združite zaščitno tehnologijo z dizajnom stekel in tako podprite zdravje vaših oči.

Transitions

S tehnologijo Transitions Light Intelligent se vaša očala samodejno prilagajajo spreminjajočim se svetlobnim pogojem in ščitijo pred škodljivo modro svetlobo v zaprtih prostorih in zunaj. Z odzivanjem na svetlobo okoli vas se inteligentno spreminjajo iz čistih v zatemnjena, ko greste ven, in postanejo nazaj svetla, ko se vrnete noter. Poleg tega pomagajo zaščititi pred UV žarki in škodljivo modro svetlobo v zaprtih prostorih in na prostem.

Essilor Sun

Z rešitvami zaščite pred soncem imajo vaša stekla najboljšo UV zaščito, ko preživljate čas zunaj. Na voljo so v številnih barvnih odtenkih, polariziranih in zrcalnih tehnologijah.

Izboljšajte svoja stekla

Povečajte vzdržljivost stekel in izboljšajte jasnost vida.

Crizal

Izberite Crizal za izboljšanje vaših stekel. S to rešitvijo izboljšate ostrino vida in zaščitite vaše oči pred motečimi dejavniki.