Transitions

S tehnologijo Transitions Light Intelligent se vaša očala samodejno prilagajajo spreminjajočim se svetlobnim pogojem in ščitijo pred škodljivo modro svetlobo v zaprtih prostorih in zunaj. Z odzivanjem na svetlobo okoli vas se inteligentno spreminjajo iz čistih v zatemnjena, ko greste ven, in postanejo nazaj svetla, ko se vrnete noter. Poleg tega pomagajo zaščititi pred UV žarki in škodljivo modro svetlobo v zaprtih prostorih in na prostem.

TRANSITIONS SIGNATURE GEN 8

Najnovejša generacija Transitions fotosenzibilnih stekel zagotavlja najboljše rezultate ne glede na svetlobne pogoje in del dneva. S Transitions Signature GEN 8 so naše oči popolnoma zaščitene, vid pa kvaliteten. Na voljo so v 3 klasičnih in 4 modernih barvah, prilagojene vsem generacijam in potrebam.

Transitions Style Mirrors

S fotoobčutljivo tehnologijo v kombinaciji z zrcalnim učinkom (mirror) boste zagotovo opazni. Intenzivnost barve stekel se prilagaja glede na to, ali se nahajate v zaprtem prostoru ali na prostem. Transitions Style Mirror so dostopna v 4 različnih barvah, ki vam pomagajo poudariti vaš stil.

Transitions Style Colours

Moderna fotoobčutljiva tehnologija za vse, ki želijo dodatno poudariti svoj stil z modnimi stekli, ki se prilagajajo svetlobnim pogojem in se prilegajo vašemu okvirju. Dostopna so v 4 barvah, da poudarijo vaš videz.