Transitions

S tehnologijo Transitions Light Intelligent se vaša očala samodejno prilagajajo spreminjajočim se svetlobnim pogojem in ščitijo pred škodljivo modro svetlobo v zaprtih prostorih in zunaj. Z odzivanjem na svetlobo okoli vas se inteligentno spreminjajo iz čistih v zatemnjena, ko greste ven, in postanejo nazaj svetla, ko se vrnete noter. Poleg tega pomagajo zaščititi pred UV žarki in škodljivo modro svetlobo v zaprtih prostorih in na prostem.

Transitions Signature

Transitions Signature je idealna izbira, če običajno preživite dan tako znotraj kot zunaj ter se želite zaščititi pred različnimi svetlobnimi pogoji. Na voljo je v 7 različnih barvah, ki omogočajo dodatno izražanje vašega sloga.

Transitions Style Mirrors

S fotoobčutljivo tehnologijo v kombinaciji z zrcalnim učinkom (mirror) boste zagotovo opazni. Intenzivnost barve stekel se prilagaja glede na to, ali se nahajate v zaprtem prostoru ali na prostem. Transitions Style Mirror so dostopna v 4 različnih barvah, ki vam pomagajo poudariti vaš stil.

Transitions Style Colours

Moderna fotoobčutljiva tehnologija za vse, ki želijo dodatno poudariti svoj stil z modnimi stekli, ki se prilagajajo svetlobnim pogojem in se prilegajo vašemu okvirju. Dostopna so v 4 barvah, da poudarijo vaš videz.