Zaščitite svoj vid

Transitions® Xtractive® Polarized™

Odkrijte inovacijo Transitions: XTRactive® Polarized™, fotoobčutljiva stekla za očala z edinstveno tehnologijo polarizacije.

Prednosti

NEPRMERLJIVA ZMOGLJIVOST

Na prostem so polarizirana stekla Transitions® XTRActive® izjemno temna (do kategorije 3) in postanejo polarizirana, kar skoraj odpravi bleščanje.

MAKSIMALNA IZKUŠNJA KAKOVOSTNEGA VIDA

Zaradi polarizacije Transitions® XTRActive® Polarized™ zagotavljajo ostrejši in natančnejši vid, boljšo vidljivost in bolj žive barve.

ZAŠČITA PRED UV IN FILTRIRANJE MODRO-VIJOLIČNE SVETLOBE

Optimalna zaščita pred UV-žarki in filtriranje modro-vijolične svetlobe.

BREZ OMEJITEV V AVTU

Za vetrobranskim steklom se samodejno zatemnijo glede na jakost svetlobe, vendar omogočajo dobro branje zaslona in navigacije.

STEKLA, KI JIH BOSTE ŽELELI NOSITI

SKRBITE ZA SVOJE OČI VES ČAS

Vsakodnevno so vaše oči pod stresom in na preizkušnji zaradi sprememb v svetlobi in bleščanju. Še isti dan se lahko premaknete iz temnejših notranjih prostorov na prosto, kjer je močno sonce, pa vse nazaj do mize z izrazito LED osvetlitvijo ter zaslepljujoče svetlobe v avtomobilu.

Polarizirana stekla Transitions® XTRactive® nudijo zaščito pred vsakodnevnim bleščanjem, tudi med vožnjo.

Virtualno preizkusite svoja Transitions stekla!

Virtualno preizkusite svoja Essilor Transitions stekla z okvirjem po vaši izbiri in odkrijte pravi slog za vašo obliko obraza. Nato se fotografirajte, naložite sliko in jo delite z ljudmi, ki so vam najbližji!

Virtualno preizkusite svoja Transitions stekla!

ZAŠČITITE SVOJE OČI PRED SVETLOBO

Za ljudi, ki so redno izpostavljeni intenzivni močni svetlobi in želijo dodatno zaščito pred bleščanjem, paleta Transitions XTRActive® zdaj vključuje stekla za Transitions XTRActive® Polarized™. Njihova edinstvena tehnologija polarizacije zmanjša bleščanje. V notranjosti so temna, zunaj pa svetla z nežnim odtenkom barve, ki filtrira modro-vijolično svetlobo.

Doma ali v pisarni polarizirana stekla Transitions XTRActive® filtrirajo do 35 %* škodljive modre-vijolične svetlobe, ki jo oddajajo LED diode iz vse okolice in vaših elektronskih naprav. Pri vaših dejavnostih na prostem njihova izboljšana zaščita pred bleščanjem naredi stekla izjemno temna ter prispeva k filtriranju modro-vijolične svetlobe, ki jo oddaja sonce, tako da filtrira več kot 90 %*.

* Filtriranje modro-vijolične svetlobe (380 nm do 460 nm) pri 23 °C, na sivih steklih z indeksom 1,5 in polikarbonatu ter v kategoriji fotoobčutljivih očal od prozornih do zelo temnih.

moski z ocali

Izberite Essilor stekla pri našem partnerskem optiku.

POIŠČITE OPTIKA

Nadgradite svoja očala z zaščito zdravja oči in dodatnimi izboljšavami.

Popravi svoj vid

Varilux X series

Varilux so večžariščna stekla. To pomeni, da lahko za razliko od enožariščnih stekel udobno vidite na blizu, na daleč in povsod vmes. Za uporabnike, starejše od 45 let.

Izvedi več

Popravi svoj vid

Varilux E series

Serija Varilux E je progresivna oblika stekel, ki korigira vaš vid ter zagotavlja stabilen in oster vid od trenutka, ko si nadenete očala.

Izvedi več

Popravi svoj vid

Eyezen

Enožariščna korektivna stekla. Pomagajo razbremeniti oči po dolgotrajni uporabi zaslona - uživajte v povezanem življenju brez utrujenih oči.

Izvedi več