Popravi svoj vid

Varilux E series

Enostavna prilagoditev je pomembna za nove uporabnike progresivnih stekel. Tehnologija serije Varilux E zagotavlja, da imate uporabniki stabilen in oster vid od trenutka, ko si nadenete očala.

Prednosti

Hitra prilagoditev

serija Varilux E izboljša čas, ki je potreben za prilagajanje nošenju progresivnih stekel

Oster vid

serija Varilux E omogoča oster vid na vseh treh vidnih območjih

HITRA PRILAGODITEV ZA NOVE UPORABNIKE

87 % ljudi, ki potrebujejo večžariščna stekla, se strinja, da je potrebnega dlje časa za navajanje na tovrsten tip stekel. V Essilorju smo ugotovili, da je popačenje stekla ključna omejitev, ki vpliva na prilagajanje uporabnikov novim progresivnim steklom. Serija Varilux E pomaga zmanjšati to stopnjo popačenja, da se lahko hitro navadite na svoja očala.

ZMOGLJIVE TEHNOLOGIJE

Z namenom zmanjšanja stopnje popačenja slike, ki se pojavlja pri običajnih progresivnih steklih, smo ustvarili edinstveno tehnologijo, imenovano Swim Control. Ta je vgrajena izključno v serijo Varilux E – zagotavlja hitro prilagajanje in manj popačenja za izboljšano vizualno udobje.

VID JE INDIVIDUALEN

Određivanje dioptrije tek je početak. Varilux E series sočiva mogu biti prilagođena na osnovu pet jedinstvenih merenja uključujući oblik oka i okvir koji želite da nosite. Sve to je moguće zahvaljujući jedinstvenom procesu uzimanja mera koji je razvio Essilor, a možete ga pronaći u partnerskim optikama. Ovaj stepen personalizacije osigurava izradu jedinstvene serije sočiva koja vam pruža najbolji doživljaj gledanja.

Određivanje dioptrije tek je početak.

TESTIRAMO PREDNOSTI NAŠIH STEKEL

14,185 ljudi

je Essilor leče testiralo in ocenilo v realnih življenjskih razmerah

18,981 ljudi

je testiralo spektakularna Essilorjeva stekla

312 raziskav

je bilo opravljenih na Essilorjevih steklih, ki so jih uporabljali potrošniki

Izberite Essilor stekla pri našem partnerskem optiku.

POIŠČITE OPTIKA

Nadgradite svoja očala s korekcijskimi stekli in dodatnimi izboljšavami

Zaščitite svoj vid

Eye Protect System

S sistemom za zaščito oči vaša stekla zagotavljajo vsakodnevno zaščito pred UV žarki in filtriranje modro-vijolične svetlobe.

Izvedi več

Zaščitite svoj vid

Transitions® Signature® Gen8™

Zasnovana za boljši vid in zaščito vaših oči! To so naša najbolj prozorna fotoobčutljiva stekla za očala, ki se najhitreje prilagajajo svetlobnim razmeram. Na voljo so v 7 različnih barvah.

Izvedi več

Izboljšajte jasnost

Crizal Sapphire UV

Ta vsestranska izboljšava stekel je zasnovana za zmanjšanje odsevov ne glede na to, od kod prihaja svetloba – za boljšo ostrino vida in vrhunsko estetiko.

Izvedi več