Zaščitite svoj vid

Xperio Polarised

Z rešitvijo Xperio Polarized se vaša stekla spremenijo v modno in visokotehnološko zaščito. Zaščitila vas bodo pred ostrim, bleščečim bleščanjem iz odsevnih površin – kot nalašč za vožnjo in šport.

Prednosti

Zaznavanje prave barve

zaznavanje barvnega kontrasta se izboljša za 75 %

Udoben vid

odpravlja bleščanje zaradi odsevov

Varnejši vid

polarizacijska tehnologija izboljšuje odzivni čas, ki je še posebej pomemben v različnih voznih razmerah

BARVITA RAZLIKA

Ko združite Xperio Polarized s korektivnimi stekli, vaša očala niso samo videti odlično, ampak je zaščiten tudi vaš vid. Tehnologija Xperio Polarized odpravi ostro in zaslepljujočo svetlobo, hkrati pa dopušča, da barve pridejo do izraza. To je mogoče z izboljšanjem zaznavanja barv in preprečevanjem, da zaslepljujoča svetloba potuje skozi stekla.

ODSTRANITEV BLEŠČANJA

Svetlobni valovi potujejo v mnogih smereh. Ko se odbijajo od horizontalnih površin, kot so ceste, voda ali led, se pogosto koncentrirajo vodoravno. To poznamo kot bleščanje, ki je lahko neprijetno za naše oči. Stekla v kombinaciji s tehnologijo Xperio Polarized skozi prepuščajo le navpično svetlobo in tako preprečujejo moteče bleščanje.

moški z polaziranimi očali

 

IDEALNA ZA VOŽNJO

Vožnja je za večino od nas osnovni način prevoza. Stekla Xperio Polarized izboljšajo vožnjo z odstranitvijo bleščanja, ki ga povzročajo odboji na mokrih cestnih površinah, armaturnih ploščah in drugih avtomobilih.

Stekla Xperio Polarized so idealna za vožnjo.

NAJBOLJŠA UV ZAŠČITA NA SVETU

Tehnologija Xperio Polarized ponuja najvišjo raven UV zaščite med vso našo tehnologijo za stekla. Zaradi tega je tehnologija Xperio Polarized idealna za vse, ki imajo občutljive oči, ali za starejše osebe, ki so imele očesno operacijo.

Xperio Polarized stekla so najboljša zaščita na svetu.

KRISTALNO ČISTA VODA

Z Xperio Polarized lahko vaša stekla izboljšajo vašo vizualno izkušnjo pri igranju vodnih in zimskih športov. Stekla zmanjšajo bleščanje zaradi odbijanja svetlobe s površin, kot so voda, sneg in led.

Xperio Polarized stekla idealna za vodne športe.

TESTIRAMO PREDNOSTI NAŠIH STEKEL

75%

boljši kontrast

Hitrejši

reakcijski čas med vožnjo

Boljša

ostrina vida

Izberite Essilor stekla pri našem partnerskem optiku.

POIŠČITE OPTIKA

Nadgradite svoja očala s korektivnimi stekli in dodatnimi izboljšavami

Popravi svoj vid

Varilux X series

Varilux so večžariščna stekla. To pomeni, da lahko za razliko od enožariščnih stekel udobno vidite na blizu, na daleč in povsod vmes. Za uporabnike, starejše od 45 let.

Izvedi več

Popravi svoj vid

Varilux E series

Serija Varilux E je progresivna oblika stekel, ki korigira vaš vid ter zagotavlja stabilen in oster vid od trenutka, ko si nadenete očala.

Izvedi več

Popravi svoj vid

Eyezen

Enožariščna korektivna stekla. Pomagajo razbremeniti oči po dolgotrajni uporabi zaslona - uživajte v povezanem življenju brez utrujenih oči.

Izvedi več