Preskoči ukaz traka
Preskoči na glavno vsebino
Essilor Slovenija > STEKLA > PROGRESIVNA STEKLA
Varilux - popoln vid na vseh oddaljenostih
 
                                
Če ste stari preko 40 let in imate probleme z vašim vidom, obstaja možnost, da doživljate presbiopijo, pogost problem postopne izgube bližinskega vida. Dobra novica je, da imate dandanes večjo izbiro kot kadarkoli prej. Ni vam potrebno nositi ločenega para očal za branje ali uporabljati bifokalnih stekel, kot so jih vaši starši.

Progresivna stekla ponujajo gladki prehod od vida na daleč in vida na srednje razdalje do vida na blizu, prav tako pa priskrbijo vse vmesne korekture.To pomeni, da imajo progresivna stekla progresivne moči korekcije (od dna do vrha), olajšajo očesni napor in poskrbijo za najbolj naravno korekturo vida. 

Prva progresivna stekla na svetu, izumljena leta 1959, so bila Varilux stekla. Od takrat Essilor nadaljuje z inovacijami in s postavljanjem novih standardov zmogljivosti v skrbi za vid presbiopom. Vsak dizajn Varilux stekel prestane serijo zahtevnih uporabniških preizkusnih obdobij in kliničnih testiranj, da zagotovi optimalno zmogljivost in naraven vid. 


Varilux-X-Lifestyle_Man-biking.gif

Varilux-X-Multitasking-Close-Up-Ecran.gif Varilux-X-Lifestyle_Pictures_Taxi-new.gif

Da sami izkusite naraven vid, obiščite vašega lokalnega neodvisnega očesnega strokovnjaka in ga vprašajte, kateri dizajn Varilux stekel je najboljši za vas.

* Napaka pri branju RSS podatkov.
$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS feeds
Printanje
Tiskanje
Pošlji
Pošljite prijatelju
ZmanjšanjeNaraščanje
Velikost teksta