Vaše življenje in oči

Začetna stran za zgodbe, izobraževanje o zdravju oči, modi za okvirje in še marsikaj. Raziščite naše članke in teme.

Vaše življenje in oči

VI IZBERITE STIL, MI POSKRBIMO ZA ZAŠČITO

Sončna očala, ki ste jih pravkar kupili, so morda videti super kul, vendar jih shranite za selfije, če ne filtrirajo škodljivih sončnih UV žarkov. Niso vsa sončna očala enaka. Ne glede na to, ali so vintage, poceni, draga ali polarizirana, lahko ali pa tudi ne opravijo svoje naloge zaščite vaših dragocenih oči.

Vaše življenje in oči

ZAKAJ SO STEKLA EYEZEN TAKO EDINSTVENA?

Enožariščna stekla so zelo priljubljena in uspešna rešitev za težave z vidom, kot so kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem. Z eno dioptrijo po celotni površini stekla vam lahko pomagajo videti oddaljene ali bližje predmete, odvisno od vaših potreb.

Vaše življenje in oči

Zaščita otroškega vida

Medtem ko se otroške oči še razvijajo, je pomembno razviti dobre navade za zaščito in podaljšanje zdravja njihovega vida. Z vidika staršev je koristno prepoznati znake, da ima vaš otrok težave z vidom. Ti obsegajo sedenje bližje predmetom, mežikanje, drgnjenje oči ali pritoževanje o glavobolu.

Vaše življenje in oči 3 min Čas branja

Očala za blažitev glavobolov

Glavoboli so pogost pojav in lahko so neverjetno neprijetni ter moteči. Lahko rečemo, da so vsi kdaj imeli glavobol, ampak ali ste vedeli, da vam lahko rešitev prinesejo očala?

Vaše življenje in oči 3 min Čas branja

SPREMEMBA VIDA PO 40. LETU

Povsem naravno je, da se vid sčasoma spreminja, a največja sprememba vida se zgodi med 40. in 50. letom starosti. Poskrbite, da boste redno obiskovali očesne preglede, saj ne bodo preizkusili le vašega vida, temveč tudi zdravje vaših oči.

Vaše življenje in oči 3 min Čas branja

POSKRBITE ZA ZDRAVJE VAŠIH OČI

Kot človeška bitja se od nekdaj prilagajamo vsem spremembam, ki nastajajo okrog nas. Da bi zagotovili višjo varnost svojih oči, jih je potrebno pravilno zaščititi glede na prilagajanje novemu načinu našega življenja.