Vaše življenje in oči 3 min Čas branja

INTELIGENTNA REŠITEV ZA POPOLNO ZAŠČITO PRED ŠKODLJIVO SVETLOBO TEKOM CELEGA DNE

Deli

Zahvaljujoč revolucionarni tehnologiji stekla za očala Transitions ponujajo edinstveno rešitev za dinamično upravljanje s svetlobo.

Zakaj izbrati Transitions?

Tako kot se prilagajamo različnim obdobjem dneva in različnim temperaturam, se tudi naše oči prilagajajo različnim svetlobnim razmeram, čeprav niti ne opazimo, kako težko nalogo imajo. Da jim olajšate delo, preizkusite inteligentna stekla za očala Transitions, ki delajo namesto vas. Zagotavljajo udoben vid s popolno prilagoditvijo ob prehodu iz svetlejših v temnejše prostore.

Skrivnost zdravega in udobnega vida je v pravilni skrbi za oči

Svetloba je vir življenja in različnih užitkov, lahko pa je tudi invazivna za naše oči, še posebej danes, ker živimo hitro in smo v nenehnem gibanju: vožnja avtomobila, služba, športne aktivnosti, družinska srečanja; veliko sprememb v vsaki uri dneva. Ravno tak način življenja je za naše oči še težji in da se na koncu dneva ne boste počutili bolj utrujeni, kot ste, poskusite Transitionsen par stekel za vse svetlobne razmere.

Občutite razliko v vidu!

Pametna očala z inteligentnimi stekli Transitions so zasnovana za današnje sodobno okolje ter hitrejše prilagajanje v različnih svetlobnih razmerah. Samodejno se prilagajajo svetlobnim razmeram s hitrejšim prehodom iz temnega v svetlo, za hitrejšo prilagoditev oči, za hitro življenje, za noč in dan, za notranje in zunanje okolje.

Vsa stekla Transitions zagotavljajo:

  • 100 % UVA in UVB zaščita
  • 100 % inteligentnost
  • 100 % trendovsko
  • 100 % brez skrbi

Glede na potrebe vašega vida izbirajte:

Mogoče vas bo zanimalo

Vaše življenje in oči 5 Čas branja

POPOLNA ZAŠČITA + DOLGOTRAJNOST

Kvalitetna sončna očala so dosti več kot samo navaden modni dodatek. Ščitijo vaše oči in nežno kožo okrog oči, ki zaradi zelo škodljivih UV žarkov lahko izzove trajne posledice zdravja vaših oči in vašega organizma.

Vaše življenje in oči 5 min Čas branja

Kako omejiti čas preživet pred zasloni?

Digitalno življenje upočasnite in dajte očem možnost, da si oddahnejo pred škodljivo modro-vijolično svetlobo, ki izvira iz zaslonov. Z obzirom, da modro-vijolična svetloba vpliva na ritem spanja in bujenja lahko pretirana uporaba zaslonov privede do težav s spancem.

Vaše življenje in oči

PO ČEM SE POLARIZIRANA STEKLA RAZLIKUJEJO OD OBIČAJNIH SONČNIH OČAL

Zaščita oči pred soncem je ključna za vzdrževanje zdravega vida ter za zmanjševanje očesnih bolezni, kot je katarakta. Sončna očala so eden od najboljših načinov zaščite vašega vida, poleg tega da se izogibate neposredni sončni svetlobi. Po drugi strani je na voljo toliko možnosti zaščite pred soncem, da se je težko odločiti, katera rešitev je prava za vaš življenjski slog.