Vaše življenje in oči 5 Čas branja

POPOLNA ZAŠČITA + DOLGOTRAJNOST

Deli

Kvalitetna sončna očala so dosti več kot samo navaden modni dodatek. Ščitijo vaše oči in nežno kožo okrog oči, ki zaradi zelo škodljivih UV žarkov lahko izzove trajne posledice zdravja vaših oči in vašega organizma. Sončna očala so zapleten mehanizem. Ne samo da so obarvane, so tudi obdelane z CrizalSun XProtect in s tem nudijo maksimalno zaščito pred UV, žarki, praskami in umazanijo. Ta obdelava se nahaja na sprednji in zadnji strani stekel in zagotavlja popolno zaščito vaših oči in očal.

MAKSIMALNA UV ZAŠČITA

Večina sončnih očal ima oznako, da "blokira 100% UV," torej ščiti oči pred UV žarki. To velja le za sprednji površini stekel. Vendar pa se do 50% zraka odbije od notranje površine stekel in doseže oko, kar lahko poveča tveganje za očesne bolezni. (1)

S CrizalSun XProtect dobite dodatno zaščito, ker ščiti oko pred UV žarki in odbojem svetlobe s hrbtne strani stekel. CrizalSun XProtect ima najvišjo UV zaščito E-SPF 50 (2), kar pomeni, da so vaše oči vsaj 50-krat bolj zaščitene kot brez kakršne koli zaščite.

Sončna očala imajo temnejši odtenek, zato se zenice uporabnika razširijo bolj kot kadar se uporabljajo običajna jasna očala za korekcijo vida, ki omogočajo prehajanje več UV žarkov v oko. Navadna sončna očala, ki ne zavirajo UV žarkov na zadnji strani očalih stekel, povečajo tveganje za škodljive učinke UV žarkov.

zenska-na-plazi-z-ocali

VAŠA SONČNA OČALA BODO DOLGO IZGLEDALA KOT NOVA (a)

CrizalSun Xprotect, obogaten z novo tehnologijo Ionic Shield zagotavlja vrhunsko odpornost na praske in madeže, da bodo vaša sončna očala dlje zdržala.

Ne glede na to, ali so sončna očala izpostavljena škodljivim vplivom ali kadar niso nošena, so sončna očala izpostavljena vsakodnevnim nesrečam:

  • zunanji elementi, kot so pesek,...
  • nevarnost padca med športnimi aktivnostmi
  • pogosto nameščanje in odstranjevanje očal iz obraza
  • kadar niso v uporabi, se ne hranijo v primerno hrambo (etui)

Tehnologija Ionic Shield ščiti vaša sončna očala, saj je sprednja površina očal dodatno izboljšana z zaščitnimi sloji, ki zaščitijo sončna očala pred uničenjem - ohranijo njihov lep videz in tudi vaš dober vid.

VRHUNSKA ZAŠČITA PRED PRASKAMI IN UMAZANIJO (b)

Z obdelavo CrizalSun XProtect boste uživali v visoki stopnji zaščite, ki jo pričakujete od sončnih očal, zato se lahko osredotočite na svoj dan in ne na očala.

STIL IN KVALITETA

  • Prefinjen zlati sijaj CrizalSun Xprotect je potrditev, da so vaša sončna očala izboljšana z vrhunsko zaščito pred soncem, pa tudi z odlično zaščito pred praskami in madeži.
  • Gre za vse vrste sončnih okvirjev. (c)
  • Na voljo s polariziranimi sončnimi očali, toniranimi in React niansiranimi fotosenzibilnimi sončnimi očali.
  • Primerno za vse dioptrije. (d)
soncna-ocala

Mogoče vas bo zanimalo

Vaše življenje in oči

PO ČEM SE POLARIZIRANA STEKLA RAZLIKUJEJO OD OBIČAJNIH SONČNIH OČAL

Zaščita oči pred soncem je ključna za vzdrževanje zdravega vida ter za zmanjševanje očesnih bolezni, kot je katarakta. Sončna očala so eden od najboljših načinov zaščite vašega vida, poleg tega da se izogibate neposredni sončni svetlobi. Po drugi strani je na voljo toliko možnosti zaščite pred soncem, da se je težko odločiti, katera rešitev je prava za vaš življenjski slog.