Vaše življenje in oči 2 min Čas branja

Pravočasno si zagotovite svoja očala s ponudbo 1+1 Varilux stekel

Deli

Ob nakupu para Varilux stekel prejmete drugi par brezplačno. Izberite svoj dodatni par okvirjev za sonce, za športne aktivnosti, za vožnjo ali jih uporabite kot rezervna očala ter uživajte v svojih Varilux steklih ne glede na to, s čim se ukvarjate.

Ob ekskluzivni ponudbi 1+1 si izberite dodatni par Varilux stekel - BREZPLAČNO.

Ne glede na to, ali se odločite za sončna stekla Xperio, fotoobčutljiva Transitions ali prozorna stekla, bodo vaše oči imele vedno najboljšo kakovost vida in zaščito pred škodljivimi svetlobami. Poiščite svojo najbližjo optiko v našem iskalniku optik in povprašajte izbranega optika za nasvet!

1+1

Poiščite v vseh naših partnerskih optikah

 

Mogoče vas bo zanimalo

Vaše življenje in oči 5 Čas branja

POPOLNA ZAŠČITA + DOLGOTRAJNOST

Kvalitetna sončna očala so dosti več kot samo navaden modni dodatek. Ščitijo vaše oči in nežno kožo okrog oči, ki zaradi zelo škodljivih UV žarkov lahko izzove trajne posledice zdravja vaših oči in vašega organizma.

Vaše življenje in oči

PO ČEM SE POLARIZIRANA STEKLA RAZLIKUJEJO OD OBIČAJNIH SONČNIH OČAL

Zaščita oči pred soncem je ključna za vzdrževanje zdravega vida ter za zmanjševanje očesnih bolezni, kot je katarakta. Sončna očala so eden od najboljših načinov zaščite vašega vida, poleg tega da se izogibate neposredni sončni svetlobi. Po drugi strani je na voljo toliko možnosti zaščite pred soncem, da se je težko odločiti, katera rešitev je prava za vaš življenjski slog.

Vaše življenje in oči

IZBIRA NAJBOLJŠIH STEKEL ZA ŠPORT

Tukaj lahko najdete napotke za vizualne rešitve, ki se prilegajo vašemu življenjskemu stilu. Ta nabor člankov je napisan, da vam pomaga pri iskanju informacij glede izbira pravih stekel za vaš življenjski slog, ne glede na to, ali gre za športne aktivnosti ali vožnjo.