Vaše življenje in oči 2 min Čas branja

UŽIVAJTE V PRAVI LEPOTI SONCA S KAKOVOSTNO ZAŠČITO ZA OČI

Deli

Če imate očala na recept v zaprtih prostorih, zakaj ne bi imeli sončnih očal z vašo dioptrijo tudi na prostem? Je vaš vid manj pomemben, ko ste na prostem?

Svoje sončne aktivnosti uskladite s potrebami vašeg vida s sončnimi očali Essilor Xperio s Crizal®Sun XProtect zaključno obdelavo!

Ta kombinacija vam zagotavlja najboljšo UV zaščito z jasnim vidom in privlačnim dizajnom, brez kompromisov.

Zasnovana, da trajajo

Crizal®Sun XProtect s tehnologijo Ionic Shield™ ščiti pred praskami in umazanijo, zato so vasa sončna očala bolj trpežna in odporna. Če želite dolgo časa uživati v njihovih prednostih, jih shranite v ovitku, ko niso v uporabi, in jih obrišite s krpo, ki ste jo dobili s stekli Crizal®Sun XProtect.

Crizal Sun XProtect

Zaščita

Zaščita pred praskami in umazanijo

Odpornost

Zaščita pred peskom in prašnimi delci ter vodnimi kapljicami

Vzdržljivost

Izjemno vzdržljiva plast za zahtevne aktivnosti na soncu

Najboljša zaščita za najboljši vid

Kvadratna, okrogla, letalska, mačja ... sončna očala so nepogrešljiv modni detajl na soncu. Vendar pa so sončna očala veliko več kot trendovske oblike; zagotavljajo kakovosten in oster vid na soncu s potrebno zaščito pred škodljivimi UV žarki, prahom in umazanijo.

Za večino sončnih očal, na katerih piše, da blokirajo 100 % UV, to velja samo za sprednjo površino stekla. Crizal® Sun XProtect obdelava zagotavlja obojestransko zaščito, tako na sprednji kot zadnji površini, kar prispeva k optimalni zaščiti oči in udobju vida na prostem.

očala z selenio okvirjem slika

Omogočite svojemu vidu poln potencial in uživajte v brezskrbnih sončnih aktivnostih s sončnimi očali Xperio z zaključno obdelavo Crizal Sun Xprotect!

Mogoče vas bo zanimalo

Vaše življenje in oči

PO ČEM SE POLARIZIRANA STEKLA RAZLIKUJEJO OD OBIČAJNIH SONČNIH OČAL

Zaščita oči pred soncem je ključna za vzdrževanje zdravega vida ter za zmanjševanje očesnih bolezni, kot je katarakta. Sončna očala so eden od najboljših načinov zaščite vašega vida, poleg tega da se izogibate neposredni sončni svetlobi. Po drugi strani je na voljo toliko možnosti zaščite pred soncem, da se je težko odločiti, katera rešitev je prava za vaš življenjski slog.

Vaše življenje in oči

KAKO DOSEČI BOLJŠE ZDRAVJE OČI?

Zdravje vaših oči je prav tako pomembno kot zdravje vašega telesa. Za zobe poskrbite tako, da jih očistite in obiščete zobozdravnika, za kožo poskrbite s čiščenjem obraza; zakaj potem ne skrbite za svoje oči?