VIDIM BOLJE. USTVARJAM VEČ.

Z razumevanjem, da lahko prava rešitev za vid omogoči vaš polni potencial, smo postali vodilni na svetovnem trgu.

 

Vsak dan premikamo meje, da bi predvideli in izpolnili vaše potrebe glede vida. Uvajamo inovativne individualno prilagojene vizualne rešitve, saj dober vid izboljša kakovost življenja.

URESNIČEVANJE NAŠEGA POSLANSTVA PREK INOVACIJE

Naše oči so si med seboj različne kot naši prstni odtisi. Naši življenjski slogi so različni. Zato v Essilorju izdelujemo po meri prilagojene rešitve za korekcijo vida, ki izboljšujejo življenje. Naš edinstven inovacijski proces v središče postavlja uporabnika. Live Optics™ v kombinaciji z našo vrhunsko strokovno izdelavo in sodelovanjem z najbolj uglednimi strokovnjak nam omogoča zagotavljanje najboljši izkušenj in storitev, ki presegajo zgolj izdelavo stekel.

Testiranje stekel – inovacija je v središču vsega, kar počnemo v Essilorju

RESNIČNA INOVACIJA, KI JO UPORABNIKI OPAZITE

Essilor je razvil LiveOptics™, raziskovalno metodo, ki z namenom izboljševanja lastnosti stekel vključuje opazovanje izkušenj uporabnikov ob nošenju stekel v vsakdanjem življenju. Odkrijte, kako ste v središču našega inovacijskega procesa.

LiveOptics™ – inovativen način testiranja Essilor stekel

 

POPOLNA PALETA REŠITEV, NAMENJENIH POTREBAM VSAKEGA POSAMEZNIKA 

Vsako steklo, ki ga ustvarimo, je kombinacija več dopolnjujočih se tehnologij, ki korigirajo vaš vid, zaščitijo oči pred svetlobo ter povečajo jasnost vida.

Varilux

Varilux

Popravi svoj vid

Varilux so večžariščna stekla. To pomeni, da lahko za razliko od enožariščnih stekel udobno vidite na blizu, na daleč in povsod vmes. Za uporabnike, starejše od 45 let.

Eyezen

Eyezen

Popravi svoj vid

Enožariščna korektivna stekla. Pomagajo razbremeniti oči po dolgotrajni uporabi zaslona - uživajte v povezanem življenju brez utrujenih oči.

Streetlife

Streetlife

Popravi svoj vid

Večžariščna stekla, posebej zasnovana za vožnjo. Izkusite večje vidno polje, da boste lahko predvideli, kaj se dogaja na cesti.

Eye Protect System

Eye Protect System

Zaščitite svoj vid

S sistemom za zaščito oči vaša stekla zagotavljajo vsakodnevno zaščito pred UV žarki in filtriranje modro-vijolične svetlobe.

Transitions

Transitions

Zaščitite svoj vid

Transitions Light inteligentns stekla se samodejno prilagajajo spreminjajočim se svetlobnim razmeram za optimalno udobje vašega vida in popoln stil. Poleg tega pomagajo zaščititi pred škodljivo UV in filtrirajo modro-vijolično svetlobo v zaprtih prostorih in na prostem. Ne glede na to, ali želite očala za vsakodnevno uporabo, posebna očala za vožnjo ali moderen modni par, ki bo poudaril vaš stil, obstaja rešitev za vsakogar.

Xperio

Xperio

Zaščitite svoj vid

Z rešitvami zaščite pred soncem imajo vaša stekla najboljšo UV zaščito, ko preživljate čas zunaj. Na voljo so v številnih barvnih odtenkih, polariziranih in zrcalnih tehnologijah.

Crizal

Crizal

Izboljšajte jasnost

Izberite Crizal za izboljšanje vaših stekel. S to rešitvijo izboljšate ostrino vida in zaščitite vaše oči pred motečimi dejavniki.

Optifog

Optifog

Izboljšajte jasnost

Tudi v ekstremnih pogojih ohranite očala brez zarositve.

Izberite Essilor stekla pri našem partnerskem optiku.

POIŠČITE OPTIKA